Filta Utrecht levert diverse soorten frituurolie, met elk hun specifieke eigenschappen en hoogstaande kwaliteit! Wij leveren de volgende soorten frituurolie aan onze klanten:

 

Frituurolie Extra

Frituurolie Extra is de beste olie in onze lijn van frituurolie. Het verschil zit in het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 74%! De olie smaakt hierdoor zeer neutraal en het is extreem  krachtig. De olie blijft bij zeer hoge temperaturen lang licht van kleur. Ook wordt deze olie niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft tot een minimum beperkt. Frituurolie Extra voldoet ruim aan de diverse normen voor verantwoord frituren. 

100% Allergeenvrij!

 

 

 

Frituurolie Premium

Frituurolie Premium is dé frituurolie die zeer krachtig is en een rijke smaak geeft aan uw bakproducten. Deze frituurolie is uit raapolie en zonnebloemolie opgebouwd. Deze samenstelling zorgt voor betere bakresultaten. De hoeveelheid raapolie geeft een prettige smaak aan uw patat, terwijl de zonnebloemolie voor de neutraliteit en kracht zorgt. Uiteraard wilt u geen frituurgeur in uw frituuromgeving en dat garanderen we met deze olie. De aanslag in de frituuroven blijft bij gebruik van deze olie beperkt en de olie gaat hierdoor langer mee.

 

 

Frituurolie Special
Frituurolie Special is volledig opgebouwd uit plantaardige olie, met name sojaolie en raapolie. Omdat deze oliën veel gebruikt worden en relatief makkelijk te produceren zijn, kunnen we u deze frituurolie zeer voordelig aanbieden. Door toegevoegde additieven en aroma’s zult u positief verrast zijn over de kracht van deze frituurolie. Producten die u bakt in deze olie zijn krokant en voelen niet vet aan als u ze uit de pan haalt. Vooral voor horecaondernemers die veel olie gebruiken en gewend zijn om snel te verversen, is dit een prachtig product. U frituurt verantwoord en voordelig met deze frituurolie.