Compleet frituurmanagement? Kies voor FiltaFry!

Een regelmatige service door onze serviceoperator leidt tot 100% verlenging van de levensduur van de frituurolie.. Met een speciaal microfiltersysteem dat speciaal voor FiltaFry is ontwikkeld wordt de olie op baktempratuur uit de frituurbakken gepompt. Voedselresten, koolstofresten en overige onzuiverheden die schadelijk zijn voor de gezondheid worden eruit gefilterd. De olie wordt na een grondige vacuüm schoonmaak weer overgebracht naar de friteuse, zodat deze weer gebruiksklaar is. Onze filterservice kan binnen ca. 20 minuten per friteuse uitgevoerd worden. Zo hoeft uw werk niet hinderlijk lang onderbroken te worden. Verlenging van de levensduur van uw frituurolie leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing op uw olie.

Ook het afvoeren van oude frituurolie en de levering van nieuwe frituurolie behoort tot onze service.

Met een wekelijkse servicebeurt wordt het onderhoud aan de frituurolie voor u geregeld. Zo voorkomt u onnodig hoge voorraden van frituurolie.

 

DE VOORDELEN VAN FILtAFRY 

 • Kostenbesparingen op frituurkosten en arbeidsloon!

  Horecapersoneel wordt steeds schaarser; onze service bespaart per keer ca. 2 arbeidsuren. Bovendien bespaart u tot wel 50% op de totale frituurkosten.

 • De voedselkwaliteit verbetert!
  Gezonde voeding wordt steeds belangrijker. Door ons speciale filterproces wordt de olie schoon gefilterd en dat levert een gezonder eind product.
 • De levensduur van frituurolie verlengen tot wel 100%!
  Met onze manier van filteren kunt u uw frituurvet tot wel 2 keer zo lang blijven gebruiken zonder het te hoeven vervangen.
 • We sparen het milieu!
  Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zorgen voor minder transportbewegingen en reduceren de afvalstroom.
 • Uw frituurbakken schoon en hygiënisch!
  Een onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van uw frituurbakken. Zo bent u verlost van een vies en vervelend karwei en is uw bakwand altijd netjes schoon.
 • Wij verwijderen 99% van de koolstofresten!
  Koolstoffen in ons voedsel zijn erg ongezond. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert naast veel gezondere producten ook een beter bakrendement op.
 • Wij nemen de oude frituurolie direct mee!
 • Uw olie direct aangevuld!
  Onze bussen zijn standaard volgeladen met alle soorten olie die wij leveren. Is de olie bij u op of moet deze aangevuld worden? Wij regelen het direct, zodat u geen grote voorraden olie hoeft aan te houden. Dat scheelt u vaak weer heel wat ruimte in uw magazijn!